HTML

Kyokei RelaxPont

A Kyokei RelaxPont egy masszázsszalon, amelyben mindenki könnyedén élvezheti a masszázs jótékony hatásait, amivel a masszázs élménye olyan hétköznapivá válik akárcsak egy fittnessterem használata. Az igényes kivitelű masszázs fotelekben és jadeköves masszázs ágyakon úgy érezheti magát, mintha emberkéz masszírozná át testét. Olyan kényeztető luxusban lesz része, melyet Ön igazán megérdemel.

Friss topikok

Mi az a Kyokei RelaxPont?

2008.11.26. 09:00 Kyokei

Mindannyian hiszünk abban, hogy egészségünk megőrzése mindennél fontosabb. A cél eléréséhez a Kyokei megteremtette egyedi rendszerét, a Kyokei RelaxPont hálózatot.

A Kyokei RelaxPont egy masszázsszalon, amelyben mindenki könnyedén élvezheti a masszázs jótékony hatásait. A masszázs élménye olyan hétköznapivá és egyszerűvé válik akárcsak egy gyorsétterem használata.

 

Mit kap?
A több ezer éves tapasztalaton alapuló Távol-Keleti masszázs életerővel tölti fel. Az igényes kivitelű masszázsfotelekben és jadeköves masszázs ágyakon úgy érezheti magát, mintha emberkéz masszírozná át testét. Olyan kényeztető luxusban lesz része, melyet Ön igazán megérdemel.

Mennyi időt kell rászánnia?
Már 15 perc alatt, így akár ebédidőben is felfrissülhet. Nem kell bejelentkeznie, és akár utcai ruhájában is maradhat. Masszázságy programjaink 40 percesek; kényelmét tágas öltöző, zárható szekrény szolgálja.

Mennyibe kerül ez Önnek?
Szolgáltatásaink már 300 Ft-tól elérhetőek. Csupán összehasonlítás végett ez kevesebb mint egy üdítő, vagy egy desszert ára! Rendszeres vendégeinket kedvező bérlet lehetőségekkel várjuk.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://relaxpont.blog.hu/api/trackback/id/tr80454699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása