HTML

Kyokei RelaxPont

A Kyokei RelaxPont egy masszázsszalon, amelyben mindenki könnyedén élvezheti a masszázs jótékony hatásait, amivel a masszázs élménye olyan hétköznapivá válik akárcsak egy fittnessterem használata. Az igényes kivitelű masszázs fotelekben és jadeköves masszázs ágyakon úgy érezheti magát, mintha emberkéz masszírozná át testét. Olyan kényeztető luxusban lesz része, melyet Ön igazán megérdemel.

Friss topikok

K. Erzsébet

2008.02.27. 15:56 Kyokei

A bemutatott berendezés nagyon esztétikus, szép és kellemes benyomást kelt. Nagy örömmel próbáltam ki a fotelt és ágyat is és kellemes hatással masszírozott ill. kezelt.

Megtalálja a fájó pontokat és masszírozza.

Nagyon jó és kellemes hatással javítja az elfáradt testrészeket. Nagyon örülök, hogy kipróbálhattam és sok köszönettel tartozom érte.



Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://relaxpont.blog.hu/api/trackback/id/tr18453435

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: click this site 2018.01.17. 12:53:36

Nők, az egyéjszakás kalandokról - Online Szexshop

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása